All for Joomla All for Webmasters
Biznis

Cijena ulaznice za Viroexpo ostaje 10,00 kuna

Igor Andrović

Prema riječima Igora Androvića, direktora Sajma Viroexpo, cijena ulaznica za 22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2017. neće se mijenjati.

– Cijena ulaznice se neće mijenjati, ona će iznositi 10,00 kuna. Osim toga, sajamski vlakić će i ove godine besplatno voziti do Sajma Viroexpo u Ulici Matije Gupca. Svi oni koji ne moraju ići automobilom na Viroexpo, mogu ili vlakićem, ili pak prošetati do sajma jer smo ove godine puno bliže posjetiteljima – istaknuo je direktor Sajma Viroexpo Igor Andrović.

Definiran je i cjelokupan program sajma koji počinje već 23. i traje do 26. veljače na prostoru „sajamskog grada“ u Ulici Matije Gupca u Virovitici.

Viroexpo

1 Comment

1 Comment

  1. ZELJKO

    9. veljače 2017. at 2:08 pm

    Veliki pozdrzav za organzaciju VIRO EXPO .
    Samo molimo vas radi specificnosti polozaja i konfiguracije ulicu ERICHA SLOMOVICA za vrijeme odrzavanja sajamske manifestacije za sigurnosnu stanovnika ulice (PROHODNOST) i ostalih osoba (ulaz-izaz) prometa osobnih automobila za sami prilazak i kompetnu ulicu Ericha Slomovica da pretvorite u NO PARKING ZONE radi nepotrebnih i suvisnih problema u prometu. VELIKI POZDRAV

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Novo

To Top