Dražen Kurečić čestitao Kirinu na pobjedi

Kandidat koalicije SDP-HSS-HNS za gradonačelnika Virovitice Dražen Kurečić, preko društvene mreže Facebook čestitao je Ivici Kirinu na ostvarenoj pobjedi.

Dražen Kurečić

Drage Virovitičanke i Virovitičani, zahvaljujem se svima koji su izašli na izbore i podržali svojim glasom mene kao kandidata i našu listu. Nažalost rezultati nisu onakvi kakvim smo se nadali, iako smo imali najbolji program. Zašto nismo uspjeli isprovocirati biračko tijelo da izađe na izbore u većem broju, izanalizirat ćemo, i nadam se nešto naučiti za ubuduće. Ovom prilikom čestitam novom/starom gradonačelniku Kirinu na pobjedi. Izgubili smo bitku ali ne i rat, i svakako nismo izgubili obraz. Na kraju zahvaljujem se svim ljudima koji su mi za vrijeme kampanje pružali podršku. HVALA!!!

Komentari
Učitavam...
x

Ova web stranica koristi kolačiće („cookies“) kako bi vam pružila bolje korisničko iskustvo. Klikom na "Slažem se" prihvaćate našu "Politiku kolačića".

Prihvaćam Ne prihvaćam Centar zaštite osobnih podataka Postavke privatnosti Upoznaj se s Politikom kolačića (engl. cookies)