Koraci u pripremi i provođenju crowdfunding kampanje za udruge

Imate teškoća s financiranjem svojih projekata? Možda je crowdfunding rješenje za vas.

Prijavite se na ovu jedinstvenu edukaciju za udruge i ostale organizacije civilnoga društva i institucije u zajednici.

Za sve predstavnike organizacija civilnoga društva, ustanova u zajednici i jedinica lokalne samouprave organiziramo radionicu o crowdfundingu – grupnom financiranju pod nazivom „Koraci u pripremi i provođenju crowdfunding kampanje za udruge“.

Radionica je koncipirana u dva dijela.

U prvom dijelu će nam pokretači besplatne crowdfunding platforme, koju za svoje projekte mogu koristiti udruge ČINI PRAVU STVAR (Vipnet), predstaviti funkcioniranje platforme te dosadašnje uspjehe projekata udruga koje su ostvarile financiranje na taj način.

Predstavnici Udruge za osobe s intelektualnim teškoćama Udruga Jaglac iz Orahovice prezentirat će crowdfunding kampanju ‘Vježbaj smjelo da razviješ duh i tijelo’, kojom su uspješno prikupili sredstva za nabavu sprava za vježbanje za svoje korisnike i članove.

U drugom dijelu imat ćete priliku proći sve korake u pripremi i provođenju uspješne crowdfunding kampanje uz teorijski i praktični model rada. Edukaciju će voditi predstavnici udruga Uosi Smž Mala Kuća/Grakni.HR, koji su dovršili edukaciju „Crowdfunding akademija“ te usvajali znanja najznačajnijih stručnjaka na području crowdfundinga u Hrvatskoj.

Radionicu organizira CCI Hrvatska u sklopu programa E-misija.

Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika ograničen na 20 (kriterij za odabir je vrijeme prijave na radionicu).

Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: ured@cci.hr (T. 098 877 410, Nikolina T. Dupor).

Radionica će se održati u četvrtak, 12. listopada 2017. g., od 15 do 19 sati u prostoru Centra za socijalnu skrb Virovitica, Ulica Vladimira Nazora 2, Virovitica.

Virovitica.info je neovisni internet portal koji svakodnevno donosi svježe informacije iz Virovitice i Virovitičko-podravske županije

S Vama online od 21. travnja 2003. godine

Copyright © 2017 Virovitica.info

To Top