Otvoreno državno prvenstvo “Istra open 2017.”

Virovitički paragliding piloti, članovi Aerokluba „Virovitica“, u srijedu 14.06.2017. godine putuju na otvoreno Državno prvenstvo u preletima bez motornom parajedrilicom (paragliderom) „Istra open 2017.“ koje će se održati u Buzetu od 15.06. – 18.06.2017. godine. Na navedenom natjecanju za Aeroklub „Virovitica“ će nastupati Dinko Rujer, Hrvoje Štefanec i Dinko Kopas. Popis svih pilota ( https://airtribune.com/croatian-xc-istra-open-2017/pilots ) i više o samom natjecanju možete pročitati na web stranici (https://airtribune.com/croatian-xc-istra-open-2017/info ) Airtribune. Na istoj stranici moći ćete pratiti i svaku utrku uživo https://airtribune.com/croatian-xc-istra-open-2017/blog.

Kako se radi o otvorenom prvenstvu, isto je međunarodnog karaktera, pa će osim hrvatskih, sudjelovati i piloti iz Austrije, Italije, Rumunjske, Rusije i Slovenije.

Jedna od utrka biti će bodovana i za natjecanje „HR XC Liga 2017.“ na kojem naši piloti ostvaruju vrlo dobre rezultate https://airtribune.com/xc-liga-2017/info

Komentari
Učitavam...
x

Ova web stranica koristi kolačiće („cookies“) kako bi vam pružila bolje korisničko iskustvo. Klikom na "Slažem se" prihvaćate našu "Politiku kolačića".

Prihvaćam Ne prihvaćam Centar zaštite osobnih podataka Postavke privatnosti Upoznaj se s Politikom kolačića (engl. cookies)