Pernar: Zastupnik Đakić mi laserom ide u oči, to je sramota

Cjelodnevna rasprava u Saboru o slučaju Agrokoru traje do dugo u noć. U sabornici je ostala tek nekolicina zastupnika, ali rasprava još uvijek traje.

Među aktivnijim zastupnicima su kao i obično članovi Živog zida, a Ivan Pernar je tijekom svog večerašnjeg izlaganja doživio i jednu neobičnu provokaciju, nezapamćenu u saborskim klupama.

U jednom trenutku zaustavio je svoj govor iz saborske klupe kako bi se požalio presjedavajućoj Milanki Opačić:

– Oprostite, zastupnik Đakić mi s laserom ide u oči, mislim da je to sramota. Molim vas. Mene su iznijeli iz ovog sabora zato jer sam govorio protiv Karamarka, a ovaj čovjek mi laserom svijetli u oči. Jel to normalno presjedavajući? – požalio se Pernar.

Na snimci prijenosa doista se vidi da laserska zraka pleše prema Pernaru u nekoliko navrata, iako se iz tog kuta nije vidjelo tko upire svjetlom.

– Zaista nisam primjetila. Molim vas da nastavite dalje sa svojom raspravom – reagirala je Opačić. A njenu molbu je Pernar prihvatio i potom neometano nastavio raspravu. (Večernji.hr)

Snimku možete pogledati OVDJE >>

Komentari
Učitavam...
x

Ova web stranica koristi kolačiće („cookies“) kako bi vam pružila bolje korisničko iskustvo. Klikom na "Slažem se" prihvaćate našu "Politiku kolačića".

Prihvaćam Ne prihvaćam Centar zaštite osobnih podataka Postavke privatnosti Upoznaj se s Politikom kolačića (engl. cookies)