Crna kronika

Pronađeno više od 140 kilograma nelegalnog duhana

Jučer 27. listopada, nakon prikupljenih saznanja, policijski službenici Policijske postaje Slatina u nazočnosti i po odobrenju 19 – godišnjeg korisnika kuće sa šireg područja Slatine, izvršili su pregled kuće i dvorišnih prostorija zbog postojanja osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine.

Prilikom pregleda, pronađeno je 10 PVC vreća sa više od 95 kilograma rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija. Nakon kriminalističkog istraživanja, slijedi kaznena prijava i obavijest nadležnoj carinarnici.

Također, istoga dana oko 15 sati, policijski službenici iz Slatine, prilikom nadzora prometa na gradskoj obilaznici u blizini raskrižja sa Ulicom V. Nazora, zatekli su 43 – godišnjaka sa osobnim vozilom slatinskih registarskih oznaka u kojem je prevozio 2 PVC vreće sa ukupno 48 kilograma nelegalnog duhana u listu. Nakon kriminalističkog istraživanja, slijede kaznena prijava i obavijest carinarnici.

Virovitica.info je neovisni internet portal koji svakodnevno donosi svježe informacije iz Virovitice i Virovitičko-podravske županije

S Vama online od 21. travnja 2003. godine

Copyright © 2017 Virovitica.info

To Top