Siniša Brlas suradnik je Agencija za odgoj i obrazovanje na preventivnim aktivnostima

U srijedu, 12. prosinca 2012. godine u Osijeku je održana međužupanijska edukacija voditelja školskih preventivnih programa za područje Osječko-baranjske županije. Dio je ovo trajne edukacije koju provodi ova državna agencija i u kojoj kao predavači sudjeluju najkvalitetniji domaći stručnjaci. Jedan od njih je i profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije koji na ovome projektu s Agencijom za odgoj i obrazovanje surađuje već godinama te prenosi stručna znanja ali i prevencijska iskustva iz Virovitičko-podravske županije diljem Republike Hrvatske. Profesor Siniša Brlas jedini je stručnjak iz Virovitičko-podravske županije kojega je Agencija za odgoj i obrazovanje angažirala na provedbi trajne edukacije voditelja školskih programa prevencije ovisnosti ali je i jedini psiholog u državi koji u njoj sudjeluje.

Osijek

Tema koju je u okviru ovoga skupa profesor Siniša Brlas prezentirao jest „Planiranje, programiranje i evaluacija preventivnih aktivnosti“. Sudionicima skupa podijeljeni su i primjerci istoimene publikacije („Planiranje, programiranje i evaluacija preventivnih aktivnosti“) koje je autor Siniša Brlas i koja je jedina domaća publikacija koja se bavi metodologijom izrade preventivnih programa. Izdavač ove publikacije je Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.

Mogućnost aktivnog sudjelovanja u edukacijama koje se organiziraju s državne razine rijetka je prilika i stoga je veliko priznanje stručnosti profesora Siniše Brlasa ali je i veliko priznanje kvaliteti preventivnih aktivnosti koje se u Virovitičko-podravskoj županiji provode kvalitetno i kontinuirano već dulje od jednoga desetljeća, što je očito prepoznato i na državnoj razini.

Komentari
Učitavam...
x

Ova web stranica koristi kolačiće („cookies“) kako bi vam pružila bolje korisničko iskustvo. Klikom na "Slažem se" prihvaćate našu "Politiku kolačića".

Prihvaćam Ne prihvaćam Centar zaštite osobnih podataka Postavke privatnosti Upoznaj se s Politikom kolačića (engl. cookies)