U centru Slatine gradi se kružni tok!

Nakon što je izvršeno iskolčenje, u utorak 16. travnja započet će radovi na uređenju raskrižja državne ceste D69, županijske ceste ŽC4926 i gradske nerazvrstane ceste na Trgu svetog Josipa u Slatini koje podrazumijeva buduću regulaciju prometa kroz kružni tok polumjera 14 metara, voznog traka širine 7 metara i središnjeg kružnog otoka polumjera 5,5 metara.

 

Inicijativu za uređenje pokrenuo je Grad Slatina, a u realizaciji sudjeluju još i Županijska uprava za ceste i Hrvatske ceste. Vrijednost radova iznosi oko 500.000 kuna, a izvođač radova je tvrtka Ceste Bjelovar. Planirani završetak i uređenje očekuju se kroz narednih mjesec dana, a nakon završetka radova povećat će se sigurnost i protočnost prometa u središtu grada,a ujedno će se pridonijeti urbanom izgledu središta Slatine.

Komentari
Učitavam...
x

Ova web stranica koristi kolačiće („cookies“) kako bi vam pružila bolje korisničko iskustvo. Klikom na "Slažem se" prihvaćate našu "Politiku kolačića".

Prihvaćam Ne prihvaćam Centar zaštite osobnih podataka Postavke privatnosti Upoznaj se s Politikom kolačića (engl. cookies)