Uncategorized

U Četekovcu obilježena 25. godina od tragičnog stradavanja 24 mještana Četekovca, Čojluga i Balinaca

Jučer 4. rujna na mjesnom groblju u Četekovcu, obilježena je 25. godina od tragičnog stradavanja 24 mještana Četekovca, Čojluga i Balinaca, koje su srpske paravojne formacije, mučki izmasakrirale i ubile u svojom domovima, a među kojima su bila i dva hrvatska policajca.

Komemorativni skup su uz obitelji stradalih, pohodila i brojna izaslanstva među kojima su bili kao, izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske, Josip Đakić, izaslanik Predsjednika Hrvatskog sabora i saborski zastupnik, Leon Žulj, izaslanik Predsjednika Hrvatske vlade i pomoćnik Ministra Branitelja Stjepan Sučić, Ministar regionalnog razvoja i fondova EU, Tomislav Tolušić, izaslanik Ministra unutarnjih poslova, načelnik PU virovitičko-podravske, Mirko Kostelac sa suradnicima, obnašateljica dužnosti Župana virovitičko – podravski Županije Sanja Bošnjak sa suradnicima, te gradonačelnici gradova, načelnici općina, brojne Udruge proizašle iz domovinskog rata, te mediji.

Virovitica.info je neovisni internet portal koji svakodnevno donosi svježe informacije iz Virovitice i Virovitičko-podravske županije

S Vama online od 21. travnja 2003. godine

Copyright © 2017 Virovitica.info

To Top