Crna kronika

U Koriji pod naletom kamiona smrtno stradala biciklistkinja (59)

Danas 8. prosinca oko 5.50 sati, u Koriji, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Prometna nesreća se dogodila kada je 59 – godišnja biciklistkinja započela upravljanje biciklom sa putnog mosta uključujući se u promet na glavnu, odnosno državnu cestu D2, a da pritom nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom, dok je u tom trenutku kolnikom državne ceste, naišlo teretno vozilo sa prikolicom osječkih registarskih oznaka kojim je nepropisnom brzinom upravljao 50 – godišnji vozač, pri čemu je došlo do udara prednjeg desnog dijela teretnog vozila u lijevu bočnu stranu bicikla, pri čemu je 59 – godišnja vozačica, odbačena u putni jarak.

Vozilom hitne pomoći, ozlijeđena vozačica je odvezena u OB Virovitica, gdje je ubrzo od zadobivenih ozljeda preminula. Vozaču je izuzeta krv i urin, dok alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola. Protiv vozača i tvrtke koja je vlasnik kamiona, slijede obvezni prekršajni nalozi.

Virovitica.info je neovisni internet portal koji svakodnevno donosi svježe informacije iz Virovitice i Virovitičko-podravske županije

S Vama online od 21. travnja 2003. godine

Copyright © 2017 Virovitica.info

To Top