VIDRA održala informativnu radionicu za pripremu lokalnih projekata

Objavljeno:

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavili su Poziv za iskaz interesa za 2013. godinu za Program pripreme i provedbe razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske unije Potprogram „Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima“.

Vidra

Regionalni koordinator, Razvojna agencija VIDRA, zadužena je, između ostaloga, i za promidžbu Potprograma te je 25. veljače 2013. godine u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održana informativna radionica za potencijalne prijavitelje. Na radionici su ravnateljica Razvojne agencije VIDRA Sanja Bošnjak i voditeljica Odjela za regionalni razvoj Nataša Katalinić dale sudionicima radionice osnovne informacije o Programu, pojasnile cjelokupni postupak provedbe Potprograma, obveze dionika u procesu, pojasnile su plan izvršenja pojedinih aktivnosti te dale upute za popunjavanje aplikacijskih obrazaca i pojašnjenja vezana uz tematske ciljeve i prioritete EU 2014-2020.

Rok za dostavu projektnih prijedloga regionalnom koordinatoru VIDRA-i, koja i ocjenjuje projekte, je do 22. ožujka 2013. godine.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...

Virovitičku županiju napustilo 17% stanovništva!

Broj stanovnika Hrvatske smanjio se 2021. u odnosu na...