VIDRA sudjeluje na natječaju Leonardo da Vinci – LOCAL TIPS

VidrašiVIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko – podravske županije zajedno sa 6 partnera iz Portugala, Španjolske, Cipra, Litva, Belgije i Slovačke sudjeluje u projektu koji za cilj ima pridonijeti razvoju malog i srednjeg poduzetništva u zemljama partnerskih organizacija. Projekt implementira prijenos inovacija sa sektorske i geografske perspektive, kroz razvoj alata za obuku malih i srednjih poduzetnika ne bi li sa a taj način povećale njihove vještine i znanje potrebno za pronalaženje inovativnih metoda za rješavanje problema u poslovanju.

Projekt je prijavljen na natječaj „Leonardo Da Vinci – Transfer of Innovation“, a u sklopu Programa cijelo životnog učenja. Ukupna vrijednost prijavljenog projekta je 306.462,00 €, planirani početak je Listopad 2013. godine, a trajanje je 24 mjeseca.

Komentari
Učitavam...
x

Ova web stranica koristi kolačiće („cookies“) kako bi vam pružila bolje korisničko iskustvo. Klikom na "Slažem se" prihvaćate našu "Politiku kolačića".

Prihvaćam Ne prihvaćam Centar zaštite osobnih podataka Postavke privatnosti Upoznaj se s Politikom kolačića (engl. cookies)