All for Joomla All for Webmasters
Sport

Virovitički paraglajderi sudjelovali su na prvenstvu „Istra Open 2017.“

Virovitički paragliding piloti, članovi Aerokluba „Virovitica“, sudjelovali su na Otvorenom Državnom prvenstvu „Istra Open 2017.“ u preletima bezmotornom parajedrilicom koje je održano u Buzetu od 15.06.2017. – 18.06.2017. godine. Na navedenom natjecanju za Aeroklub „Virovitica“ nastupali su Dinko Rujer, Hrvoje Štefanec i Dinko Kopas. Od planirane četiri utrke održane su samo dvije, a dvije su otkazane zbog loših vremenskih uvjeta. U kategoriji EN-B Dinko Kopas je bio četvrti dok je Dinko Rujer sa samo dva boda zaostatka natjecanje završio na petome mjestu. Hrvoje Štefanec je natjecanje završio na jedanaestom mjestu u EN-C kategoriji, a u klupskom poretku Aeroklub „Virovitica“ je na sedmome mjestu.

Aeroklub Virovitica

U natjecanju su sudjelovali vrhunski piloti od kojih smo mnogo naučili. Nadalje, sam vid ovakvog natjecanja za nas je novo iskustvo, jer po prvi puta sudjelujemo u takvoj vrsti natjecanja, te smo sada i iskustveno bogatiji. Isto tako, imali smo priliku letjeti u uvjetima koji su nam do sada bili gotovo nepoznati, upoznali smo divne ljude, stekli nova znanja, usavršili letačke vještine. Zbog toga smo i više nego zadovoljni ostvarenim rezultatom.

Aeroklub Virovitica

Virovitica.info je neovisni internet portal koji svakodnevno donosi svježe informacije iz Virovitice i Virovitičko-podravske županije

S Vama online od 21. travnja 2003. godine

Copyright © 2017 Virovitica.info

To Top