Zahvala budućeg župana Igora Androvića, stanovnicima Virovitičko-podravske županije

Na nedjeljnim izborima za župana Virovitičko-podravske županije, Igor Andrović je dobio 56,14 posto glasova i već u prvom krugu je postao župan Virovitičko-podravske županije. Istodobno je lista koalicije stranaka HDZ-HSLS-HSP AS-HSP- HDSSB za Županijsku skupštinu nositelja Tomislava Tolušića dobila 58,67 posto glasova i osvojila 23 mandata.

Tim povodom, Igor Andrović je uputio čestitku svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije.

„Zahvaljujem svim biračima koji su izašli na izbore, osobito onima koji su svoj glas dali Hrvatskoj demokratskoj zajednici i koalicijskim partnerima, za Županijsku skupštinu, meni za župana kao i mojim zamjenicima Mariju Klementu i Darku Žužaku.

Drago mi je da su stanovnici Virovitičko-podravske županije prepoznali naš dosadašnji rad, kao i program koji smo prezentirali za idući period, u kojem imamo pripremljeno puno projekata koje ćemo realizirati u budućem mandatu.

U radu županijske uprave sudjelujem već 10 godina i stoga dobro poznajem prilike u kojima se nalazimo i znam što nam je potrebno kako bi zajedničkim snagama učinili ovu županiju mjestom ugodnog življenja. Također, zahvaljujem i svojim protukandidatima na fer i dobroj kampanji i želim naglasiti da su i njima vrata Županije otvorena za sve dobre ideje i projekte“ – istaknuo je Igor Andrović.

Komentari
Učitavam...
x

Ova web stranica koristi kolačiće („cookies“) kako bi vam pružila bolje korisničko iskustvo. Klikom na "Slažem se" prihvaćate našu "Politiku kolačića".

Prihvaćam Ne prihvaćam Centar zaštite osobnih podataka Postavke privatnosti Upoznaj se s Politikom kolačića (engl. cookies)