10. Memorijalni teniski turnir “Pozdrav Aci” 26. i 27 svibnja

Objavljeno:

Na terenima Teniskog kluba Didon u Virovitici u subotu 26. 05. 2018. sa početkom u 9 sati održava se 10. Memorijalni turnir “Pozdrav Aci”. Turnir će i ove godine imati humanitarni karakter, a igra se u spomen na velikog ljubitelja tenisa i teniskog rekreativca Darka Aleksića, koji je u lipnju 2008. godine tragično preminuo.

Na ovogodišnjem memorijalu u pojedinačnoj kategoriji muškaraca i žena rekreativaca očekuje se velik broj učesnika iz svih dijelova Hrvatske kao i tenisači iz susjedne nam Mađarske pa čak i iz dalekog Brazila. Polufinale i finale turnira na rasporedu su u nedjelju 27. 05. 2018., kada će se održati i svečanost proglašenja najboljih natjecatelja.

Teniski klub „Didon“ Virovitica djeluje 22. godine. U svom dosadašnjem radu zabilježio je vrlo zapažene rezultate na sportskom planu kao i na popularizaciji tenisa i okupljanju velikog broja ljudi svih dobi. Tako se u okviru teniskog kluba okuplja i jedna značajna skupina teniskih rekreativaca. Jedan od njih, Darko Aleksić, koji je nažalost tragično nastradao 2008. godine. Njemu u čast svake godine organiziramo teniski turnir „Pozdrav Aci“ a sav prihod od uplaćenih kotizacija doniramo njegovoj malodobnoj kćerki Ani. Na turniru se okupi više od 70 tenisačica i tenisača i ljubitelja tenisa prijatelja pokojnog Ace.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni