25.000 kuna za Hrvatsku udrugu za prevenciju suicida iz Virovitice

Objavljeno:

spot_img

Upravni odbor “Slagalice” – zaklade za razvoj lokalne zajednice na svojoj sjednici održanoj 19. studenog 2012. godine, na prijedlog Komisije za procjenu projektnih prijedloga, donio je Odluku o odobravanju financijskih sredstava za građanske inicijative i projekte po Decentraliziranom modelu financijskih potpora razvoju civilnog društva u ukupnom iznosu od 370.427,96 kuna. Sukladno prijavama na natječaje koje je Zaklada Slagalica raspisala u kolovozu i rujnu ove godine za prijave s područja pet slavonskih županija, odobreno je 15 financijskih potpora za građanske inicijative te 5 potpora projektima razvoja društvenog kapitala.

Među dobitnicima sredstava je i Hrvatska udruga za sprječavanje suicida iz Virovitice (Elvira Koić) kojoj će Slagalica donirati 25.000 kuna za projekt “Sprječavanje ovisnosti je sprječavanje suicidnosti”.

Sredstva koja će biti dodijeljena kroz ovaj natječaj osigurava Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva sukladno Decentraliziranom modelu financijskih potpora razvoju civilnog društva.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...