U Š. Bukovici održano predavanje na temu nasilja među mladima

Objavljeno:

U Osnovnoj školi  A. Cesarec u Špišić Bukovici policijski službenici za prevenciju, Policijske uprave virovitičko-podravske, Dražen Huzjak i Ana Kratohvil Katić, održali su predavanje na temu nasilja među mladima u školi kao i putem interneta i društvenih mreža koje je svakodnevno postalo način društvene komunikacije među mladima. Potporu ovoj temi, dala je i Jelena Kolesarić ispred Udruge SOS –Virovitica.

Na predavanju koje je održano u prostoru školske dvorane bilo je nazočno oko 90 učenika 7. i 8. razreda, kao i njihovih nastavnika i ravnateljice škole, Marijane Novak Stanić.  Planirani program predavanja u trajanju od jednog školskog sata, započeo je Dražen Huzjak, koji je učenicima ukazao na vrste nasilja među mladima, kako se od njih obraniti i kome se obratiti za pomoć, ako se ikada nađu u takvoj situaciji. Nakon njega, predavanju se pridružila i gđa. Jelena Kolesarić, koja je s učenicima izvela i radionicu, kako se nositi s lošim emocijama, koje su često uzrok nasilja.

Učenicima je ova tema, bila očigledno zanimljiva jer su disciplinirani i s velikom pažnjom pratili izlaganje predavača i aktivno sudjelovali u pitanjima o ovoj problematici.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni