spot_img

54. Orahovačko proljeće: Ovog vikenda ne propustite Cvjetni korzo, smotru folklora, Pagoland, Lego izložbu i koncerte Dalmatina i Mladena Grdovića

Objavljeno:

Nakon punih tjedan dana polako se spušta zastor na 54. Orahovačko proljeće, preostala su još sam tri dana, ona središnja. Petak 3. lipnja sa sadržajima počinje u 17,00 sati otvorenjem Međunarodnog teniskog turnira na teniskim terenima, dok je kulminacija dana, od 21,30 sati kada će započeti koncert grupe Dalmatino na ljetnoj pozornici središnjeg gradskog parka.

U subotu, 4. lipnja, od 10,00 sati na središnjem gradskom trgu svoja vrata će otvoriti mega dječja igraonica Pagoland, u 12,00 sati će u višenamjenskoj dvorani ili dvorani nekadašnjeg kina Papuk, biti otvorena izložba uradaka od Lego kockica. U 18,00 sati na stadionu NK Papuk snage će odmjeriti veteranske momčadi domaćina i NK Osijeka, a u 21,30 sati na ljetnoj pozornici središnjeg gradskog parka zapjevat će legendarni zadarski pjevač Mladen Grdović.

Nedjelja, središnji dan svakog Orahovačkog proljeća tako i ovogodišnjeg 54., počinje u 9,00 sati Kupom grada Orahovice i sportskim ribolovom na ribnjacima Športskog ribolovnog društva ”Šaran” Orahovica, a potom će započeti dva najtradicionalnija sadržaja ove velike manifestacije. U 10,00 sati kreće Cvjetni korzo koji će krenuti ispred školskog centra i proći središnjom gradskom ulicom. Odmah nakon Cvjetnog korza u 11,30 na pozornici i središnjem gradskom parku bit će održana tradicionalna smotra folklora.

  • Pozivamo se Orahovčanke i Orahovčane da nam se pridruže, a naravno i sve naše drage goste jer ima doista za svakoga ponešto, uz sve izložbe koje su i dalje otvorene. Konačno smo dočekali da vratimo ovu našu najveću manifestaciju u grad bez prepreka i mjera i siguran sam da nas čeka dobra zabava – rekao je orahovački gradonačelnik Saša Rister. (www.icv.hr, vg, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)
Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni