Agorexpo: Prijave za ocjenjivanje meda primaju se do 2. kolovoza

Objavljeno:

spot_img

U sklopu ovogodišnjeg Agroexpa, koji će biti održan 1. rujna u središtu Virovitice na Trgu kralja Tomislava, održati će se i 7. Županijsko ocjenjivanje, izložba meda i pčelinjih proizvoda i Međunarodno ocjenjivanje meda.

Uzorke meda potrebno je dostaviti najkasnije do 02. kolovoza 2012. godine na adresu: Virovitičko-podravske županije, Upravni odjel za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu, Trg Lj.Patačića 1, 33000 Virovitica, tel: 033/638-143 (kontakt osoba: Dario Ripli).

Na natjecanje se mogu prijaviti svi zainteresirani pčelari popunjavanjem obrasca prijavnice i dostavljanjem uzorka meda. Županija svima koji će izlagati na sajmu pokriva troškove kemijske analize meda i to za jedan uzorak po natjecatelju. Natjecatelji koji će prijaviti više od jednog uzorka, troškove kemijske analize snose sami.

Prijavnicu i javni poziv za prikupljanje uzoraka meda možete pronaći na službenoj stranici Virovitičko-podravske županije www.vpz.hr u rubrici „Natječaji“ – „Županijski natječaji“. Agroexpo 2012 Sajam agro proizvoda i opreme koji organiziraju Virovitičko-podravska županija, Hrvatska gospodarska komora – županijska komora Virovitica, HOK – obrtnička komora VPŽ, Hrvatska poljoprivredna komora, Turistička zajednica VPŽ, Županijski savez poljoprivrednih udruga VPŽ, Grad Virovitica i Viroexpo d.o.o. objediniti će nekoliko manifestacija, kao što su: Izložba voća, povrća i ostalih poljoprivrednih proizvoda, Županijsko ocjenjivanje, izložba meda i pčelinjih proizvoda i Međunarodno ocjenjivanje meda, a održati će se 1. rujna povodom Dana Virovitičko-podravske županije.

Uz Agroexpo, isti dan će se održati i Dani udruga VPŽ, koji će također biti u središtu Virovitice.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...