Nogometna Akademija No Limit je od petka 16.08. do nedjelje 18.08. ugostila U8 ekipu iz Umaga te zajedno provela tri dana u nezaboravnom druženju. Trodnevni trening kamp sastojao se od turnira 3vs3 koji je odigran na igralištu u Bečkoj ulici u petak, međusobne utakmice u subotu (igralište NK Bilogore Š.Bukovica) te dvije posjete gradskom bazenu u dopodnevnim terminima u subotu i nedjelju za koji je besplatan ulaz osigurala firma Flora-Vtc.

Djeca su bila smještena kod svojih prijatelja polaznika Nogometne Akademije No Limit dok je za trenere i prateće osoblje smještaj osiguran u privatnom aranžmanu. Zahvaljujući ideji sportskih prijatelja uspostavljena je suradnja iz koje su sklopljena nova poznanstva te nastala velika dječija prijateljstva.

Osim druženja kroz sportski sadržaj organizirano je i druženje u opuštenijoj atmosferi na zajedničkom ručku gdje su se svi sudionici uz muziku, pjesmu i ples dodatno zabavili.

U nedjelju je i službeno napravljena primopredaja sponzorskog ugovora sa Raiffeisen bank d.d. gdje je regionalni direktor Raiffeisen banke Nikola Gomerčić uručio ček od 5000 kn će se iskoristiti za nabavu sportske opreme i ostalih pomagala potrebnih za što kvalitetniji rad nogometne akademije.

Pri nedjeljnom rastanku, gostima su urućeni prigodni pokloni koje je osigurao Mate Vukušić i Turistička zajednica Grada i Virovitičko-podravsle županije.