foto: Virovitica.info
foto: Virovitica.info

Hrvatska gospodarska komora i ove godine nastavlja najveću i općepoznatu nacionalnu akciju „Kupujmo hrvatsko“ i “Vrijedne ruke“, kojima promovira sve hrvatske kvalitetne proizvode, poglavito nosioce prestižnih znakova „Hrvatska kvaliteta“ i „Izvorno hrvatsko“.

Ove će se godine akcije već tradicionalno održati u 21 gradu diljem Hrvatske.

Pozivaju se građani da se pridruže diljem Lijepe naše i pogledaju ponudu kvalitetnih hrvatskih proizvoda na akcijama “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” koje će tom prilikom moći kupiti po promotivnim cijenama te sudjelovati u velikom broju bogatih nagradnih igara.

Akcija „Kupujmo hrvatsko“ i „Vrijedne ruke“ u Virovitici će se održati 15. lipnja 2013. god., na Trgu bana Jelačića, Trgu dr. Franje Tuđmana i Trgu kralja Tomislava, u vremenu od 8 do 14 sati.

Svoje će proizvode, po promotivnim cijenama, prodavati sudionici akcije iz Virovitičko-podravske županije i ostalih dijelova Hrvatske. Do sada se za akciju iz Virovitičko-podravske županije prijavilo 19 sudionika, u 21 gradu diljem Hrvatske.

Na akciji „Kupujmo hrvatsko“ i „Vrijedne ruke“ će biti nazočni uglednici iz gospodarskog, političkog, kulturnog i sportskog života Virovitičko-podravske županije i Hrvatske.