Alhoholizirani vozači prouzročili niz prometnih nezgoda

Objavljeno:

Mup
Ilustracija

U subotu 20. siječnja oko 22.15 sati, u naselju Stara Jošava, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 70- godišnji vozač mopeda, zadobio tjelesne ozljede.

Prometna nesreća se dogodila, kada je 70 – godišnjak, pod utjecajem alkohola od 1.60 promila, upravljao mopedom slatinskih  registarskih oznaka, kroz naselje Stara Jošava, smjerom sjever-jug, gdje je uslijed ne držanja vozila sredinom obilježene prometne trake, prešao na suprotnu bankinu, te izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u putni kanal. Vozač je zadobio tjelesne ozlijede, te je prevezen u OB Našice. Slijedi podnošenje optužnog prijedloga.

Isto tako, 19. siječnja oko 20.40 sati, u naselju Pitomači, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 28- godišnji vozač automobila pod utjecajem alkohola. Prometna nesreća se dogodila, kada je 28 – godišnjak, pod utjecajem alkohola od 2.26 promila, upravljao automobilom virovitičkih registarskih oznaka, Ulicom Ljudevita Gaja, smjerom zapad-istok, gdje je poradi ne držanja vozila sredinom obilježene prometne trake, zahvatio južnu putnu bankinu i udario u betonski rubnik benzinske postaje, gdje se zaustavio. Vozač i putnik u automobilu su zadobili lakše ozljede. Slijedi podnošenje optužnog prijedloga.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni