Jučer, 04. studenoga oko 18.40 sati u naselju Čemernica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovala alkoholizirana vozačica pri čemu je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Prometna nesreća se dogodila, kada je 58 – godišnja vozačica upravljala teretnim automobilom slovenskih nacionalnih oznaka kroz naselje Čemernicu, Osječkom ulicom od pravca Virovitice, smjerom zapad-istok, gdje je dolaskom do kbr. 146, uslijed alkoholiziranosti i neprilagođene brzine kretanja vozila vidljivosti (noć) i gustoći prometa tako da vozilo može pravovremeno zaustaviti pred svakom zaprekom koju u konkretnim uvjetima može predvidjeti, na središnjem dijelu južne prometne trake DC2 došlo je do udara prednjeg desnog dijela teretnog automobila slovenskih nacionalnih oznaka u zadnji središnji dio teretnog automobila virovitičkih oznaka, koji je bio nepropisno parkiran.

Nakon udara došlo je do odbacivanja vozila i udara u metalni stup pri čemu je nastavilo daljnje nekontrolirano kretanje te udara u stražnji dio propisno parkiranog osobnog automobila virovitičkih registarskih oznaka, a zatim i rotiranja kod kojeg je vozilo lijevim bočnim dijelom udarilo u betonski stup te se na kraju zaustavilo u putnom jarku. Nakon prometne nesreće 58-godišnja vozačica vozila slovenskih nacionalnih oznaka je alkotestirana pri čemu je očitana koncetracija od 1.78 promila, u prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 32-godišnji putnik u spomenutom vozilu. O događaju izvješteno ODO Virovitica. Slijedi podnošenje kaznene prijave.

Nakon prometne nesreće 58-godišnja vozačica vozila slovenskih nacionalnih oznaka je alkotestirana pri čemu je očitana koncetracija od 1.78 promila, u prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 32-godišnji putnik u spomenutom vozilu. O događaju izvješteno ODO Virovitica. Slijedi podnošenje kaznene prijave.