Alkoholizirana vozačica prevrnula se automobilom na krov s još pet putnika

Objavljeno:

Jučer 6. prosinca oko 3.45 sati, u blizini Zdenaca, uslijed obijesne vožnje, dogodila se prometna nesreća sa više putnika u automobilu, gdje na sreću nije bilo stradalih osoba.

Prometna nesreća se dogodila kada je 21 – godišnja vozačica, pod utjecajem alkohola od 1.59 promila, upravljala osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka od pravca Čačinaca u pravcu Zdenaca, gdje je dolaskom u blizinu Zdenačke pustare, tj. izlaskom iz blagog putnog zavoja ulijevo, uslijed neprilagođene brzine kretanja, vidljivosti, tako da pravovremeno može zaustaviti vozilo, izgubila nadzor nad vozilom, te desnim kotačima zahvatila putnu bankinu, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov i zaustavilo u desnom odvodnom kanalu.

U vozilu se osim vozačice, nalazilo još pet osoba od kojih je jedna bila maloljetna, a koje su srećom ostale neozlijeđene. Materijalna šteta je oko 5000 kuna. Protiv 21 – godišnje vozačice, zbog počinjenog kaznenog djela obijesne vožnje, slijedi kaznena prijava, kao i prekršajni nalog.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni