spot_img

Alkoholizirani vozač pobjegao s mjesta nesreće

Objavljeno:

Jučer 3. prosinca oko 16.35 sati, u naselju Zokov Gaj, dogodila se prometna nesreća u kojoj se alkoholizirani vozač udaljio s mjesta događaja.

Prometna nesreća se dogodila, kada je 30 – godišnji vozač, pod utjecajem alkohola od 1.39 promila, upravljao automobilom osječkih registarskih oznaka, kolnikom ŽC – 4064, odnosno naseljem Zokov Gaj, smjerom zapad-istok, gdje dolaskom do kbr. 1, nije prilagodio brzinu vozila stanju i uvjetima na cesti (zavoj i mokar kolnik), uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom pri čemu je došlo do zanošenja i slijetanja vozila u odvodni kanal.

Nakon prometne nesreće, 30 – godišnji vozač, te dvoje alkoholiziranih putnika, napustili su mjesto događaja, te se udaljili u pravcu mjesta i adrese prebivališta. Alkoholizirani vozač je ubrzo pronađen na adresi prebivališta, dok su ozlijeđeni alkoholizirani putnici, zatražili liječničku pomoć u OB Našice.

Materijalna šteta se cijeni na iznos od oko 5.000 kuna. Vozaču automobila slijedi podnošenje obveznog prekršajnog naloga.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni