spot_img

Alkoholni rekorder vikenda je 42-godišnjak s koncetracijom alkohola u organizmu od 2,82 ‰

Objavljeno:

Tijekom proteklog tjedna je evidentirana 21 prometna nesreća od kojih 7 s ozlijeđenim osobama i 14 s materijalnom štetom. U tim su prometnim nesrećama 2 osobe teško ozlijeđene i 6 je lako ozlijeđeno. Pet prometnih nesreća su uzrokovali vozači pod utjecajem alkohola.

Ukupno je utvrđeno 348 prekršaja, od kojih 42 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja, 127 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 3 prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, jedan prekršaj upravljanja vozilom za vrijeme zabrane i dr.

Alkoholni rekorder vikenda je 42-godišnjak s koncetracijom alkohola u organizmu od 2,82 ‰

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2,82 g/kg je utvrđena kod vozača osobnog automobila starosti 42 godine koji je zatečen da upravlja vozilom u Gačištu u subotu oko 19 sati i također u subotu oko 19,30 sati kod biciklistice starosti 42 godine u Pitomači, a najveća brzina kretanja vozila od 146 km/h je utvrđena kod vozača osobnog automobila u petak oko 09 sati u Ulici Ljudevita Gaja u Pitomači, na dionici ceste u naselju na kojem je ograničenje brzine kretanja vozila 70 km/h.

U proteklom tjednu je temeljem odredbi čl. 134. Prekršajnog zakona uhićeno 5 osoba, od kojih jedna zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola, 3 zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i jedna zbog upravljanja vozilom za vrijeme zabrane i pod utjecajem alkohola.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni