spot_img

Američki Stafordski terijer u Virovitici izgrizao 4-godišnjeg dječaka!

Objavljeno:

U subotu 7. ožujka oko 12.30 sati, dojavljeno je da je pas napao i ugrizao dijete na dječjem igralištu u Virovitici. Povedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici su utvrdili da je pas pasmine Američki Stafordski terijer, vlasništvo 26 – godišnjakinje, kojeg je u šetnju nepropisno i bez nadzora poveo njezin 30 – godišnji dečko, u jednom trenutku na dječjem igralištu kod tobogana napao 4 – godišnjaka, koji se s majkom i dvoje malodobne djece igrao na igralištu, te mu s nekoliko ugriza po tijelu, nanio tjelesne ozlijede. Daljnje napade psa spriječila je djetetova majka i dvije odrasle ženske osobe. Po djelatnicima Službe hitne medicinske pomoći dijete je prevezeno u bolnicu gdje su mu konstatirane tjelesne ozlijede nastale od ugriza psa.

Američki Stafordski terijer

O događaju slijedi izvješće ODO za mladež u Virovitici. Također, obaviještena je i veterinarska služba koji će dana 9. ožujka, obaviti pregled psa.

Upozorenje građanima: osobe koje vode pse u šetnju po ulicama i parkovima, moraju ih držati pod nadzorom, tj. voditi pse na povodcu i s brnjicom na ustima, ako je pas Pravilnikom o opasnim psima, članak. 2, registriran kao „opasan pas“.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni