Ana Marija Petin (HSS) traži Beljakovu ostavku

Objavljeno:

Tražimo ostavku Beljaka i nove izbore

Na Glavnom odboru HSS-a, koji se u petak navečer održava u Zagrebu, dio članova zatražio je da se sazove Izborna skupština na kojoj bi se izabralo novo vodstvo stranke.

Ana Marija Petin
Ana Marija Petin

Saborska zastupnica HSS-a Ana Marija Petin, gradonačelnica grada Orahovice, koja je napustila Glavni odbor koji je još u tijeku, kazala je za N1 da dio članova HSS-a zamjera predsjedniku Kreši Beljaku da slabo kontaktira članstvo na terenu.

“Bio je razočaran i ljut na naše stavove koje smo iznijeli. Mi smo iz slavonske regije još prije par mjeseci upozoravali na ponašanje predsjednika prema članstvu”, kazala je Petin.

Navela je da dio članstva nije zadovoljan smjerom kojim ide HSS te da zbog toga članstvo s područja Slavonije traži sazivanje Izborne skupštine.

“Smatramo da nije dobar način na koji Beljak vodi HSS, vođenje iz centra u Zagreba nije dobro”, mišljenja je. “Zatražili smo da predsjednik podnese odgovornost, smatramo da treba sazvati Izboru skupštinu, da se izabere novo vodstvo koje će slušati što članovi i simpatizeri na terenu govore”, kazala je Petin. (N1 n1info.com)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni