Ana Medved i Petar Turnaj viceprvaci RH u standardnim plesovima

Objavljeno:

U subotu 26. siječnja 2015. godine u organizaciji Hrvatskog sportskog plesnog saveza u Varaždinu je održano Prvenstvo Republike Hrvatske u standardnim plesovima. Među 65 plesnih parova iz cijele Hrvatske, koji su došli odmjeriti snage na plesnom podiju, Viroviticu je predstavljao plesni par Plesnog centra „Virovitica” Petar Turnaj i Ana Medved.

Petar i Ana

Prvenstvo Republike Hrvatske u standardnim plesovima najprestižnije je natjecanje u toj disciplini športskog plesa i kruna je dugogodišnjeg rada svih plesača, te se još jednom pokazalo kako je ovo najljepši dvoranski sport na svijetu. Plesno umijeće najboljih hrvatskih plesača, u sedam starosnih kategorija (mlađi osnovci, osnovci, mlađa mladež, mladež, starija mladež, odrasli i veterani), ocjenjivao je sudački panel sastavljen od devet sudaca koji su imali nimalo lak zadatak – ocijeniti najbolje, a o pobjednicima su odlučivale tek nijanse.

Petar Turnaj i Ana Medved u konkurenciji najmlađih natjecatelja u dobi do devet godina, otplesavši engleski valcer, tango i quickstep, osvojili su drugo mjesto i postali viceprvaci RH u standardnim plesovima. Druga je ovo osvojena medalja za PC „Virovitica“ na državnim prvenstvima, koja ujedno dokazuje kako je sportski ples nakon osam godina postojanja u Virovitici zauzeo i značajno mjesto među najboljim plesnim klubovima u Hrvatskoj.

U apsolutnoj kategoriji odraslih titulom prvaka okrunili su se Viktor Szabó i Vanja Vujić ispred popularnih plesača i izvrsnih sportaša Ištvana Varge i Gabrijele Pilić.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni