SDP-ovci obišli nedavno asfaltiranu cestu od Rezovca prema Rezovačkim Krčevinama

Objavljeno:

spot_img

Novoasvaltirana cesta dužine je oko 3000 metara. Cijena radova na rekonstrukciji te dionice je 1.350.634,00 kuna plus pdv. Mještani ova dva prigradska naselja izrazili su zadovoljstvo jer je do nedavno bila u vrlo lošem prometnom stanju.

Da bi se na licu mjesta uvjerili u realizaciju radova teren su obišli Nada Čavlović Smiljanec, pomoćnica ministra financija i ravnateljica Porezne uprave, Dražen Kurečić, pomoćnik ministra poljoprivrede za vodno gospodarenje, Tomislav Žagar, saborski zastupnik i kandidat SDP-a za župana VPŽ, Damir Barić, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Virovitice te Vlado Hanžek, član Uprave HŽ Cargo d.o.o. te u razgovoru s mještanima objasnili na koji način su se namaknula sredstva za izvođenje ovih radova ali i drugih koji su već realizirani.

Obilazak ceste

Nismo se niti jednog trenutka dvoumili treba li u ove investicije ići sada ili nakon izbora. Bez obzira na različitost vlasti, na nacionalnoj i lokalnoj razini, stava smo da građani ne smiju trpjeti politikantstvo i nečije osobne ili stranačke nesuglasice te smo novac za ove investicije osigurali preko Hrvatskih cesta. Radi se o interventnim sredstvima HAC-a u iznosu od 12 milijuna kuna kojima će se rekonstruirati ukupno 11 kilometra lokalnih prometnica i zbog tog smo ponosni. Realizacija ide preko Županijske uprave za ceste koja je odgovorna za dinamiku i kvalitetu radova- istaknula je Nada Čavlović Smiljanec.

Obilazak ceste

Nedavno su, u istom sastavu obišli i područje Golog Brda i Podgorja gdje je, također iz ovog programa rekonstruiran dio prometnica. SDP-ov kandidat za gradonačelnika, Damir Barić, sa zadovoljstvom je konstatirao kako je zamišljeno i ostvareno te da je takav način jedini korektan prema mještanima.

Moram reći kako sam zadovoljan viđenim, pogotovu činjenicom da ovakva suradnja, s institucijama na nacionalnoj razini, može polučiti i dobre, konkretne rezultate. Također, rješavanjem komunalne i prometne infrastrukture na rubnim područjima grada mora se poslati jasna poruka da će se voditi računa o ravnomjernom razvoju svih mjesnih odbora, ne samo strogog centra. Uvjeren sam da će suradnja s ovim institucijama, i sa svim ministarstvima naravno, biti još kvalitetnija nakon promjena u svibnju ove godine.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...