Auguste su snimile svoj prvi videospot!

Objavljeno:

spot_img

image002
Auguste su snimile svoj prvi videospot! Riječ je o njihovom singlu „Ona“, a premijera je održana na CMC televiziji!

Redatelj spota Boris Sekulić, Ivani Lulić i Gordani Marković namijenio je ulogu naratorica koje svjedoče raspadu jedne, nekad sretne ljubavne veze, a cijeli spot je alegorija u kojoj je naglasak na kontrastima, kako vizualnim, tako i emotivnim.

„Ona“ je melankolična priča o djevojkama koje se ne poznaju, a čiji su životi u tom trenutku isprepleteni, ispričana iz perspektive one treće osobe u vezi. Tu se isprepliću ljubav i ljubomora, odanost i sumnja, evociraju se sretni trenuci u vezi i isprepliću se s trenucima tuge u sadašnjosti, no bez obzira na sve, Auguste ostavljaju prostor za sretan završetak.

Ona i On u spotu su Helena Kezerić i Tomislav Šušak, a spot je sniman u romantičnom caffe baru Jutro i na različitim lokacijama Zagreba.

Osim režije, Sekulić je ove godine nominiran za nagradu Porin za najbolje likovno oblikovanje albuma “Voyage” Jelene Radan, a potpisuje i montažu spota.

image001

Za kameru je bio zadužen Filip Tot, a kako bi djevojke dobile retro štih kojim odiše i sama pjesma, pobrinule su se vizažistica Žana Kožul i asistentica šminke Ines Krajnović.

Bend Auguste nastao je prije dvije godine, a osnovale su ga dvije mlade glazbenice Ivana Lulić (Špišić Bukovica) i Gordana Marković (Banja Luka).

Kao duo, njegovale su svoj glazbeni izričaj, nazvan ogoljeni pop, prepoznatljiv po njihovim neuobičajenim vokalnim aranžmanima uz pratnju samo jedne gitare.

Uskoro su im se pridružili bubnjar Jerko Jurin, Tomislav Leko na klavijaturama i najnoviji član benda, basist Marko Radić, čime je njihov ogoljeni pop zamijenjen zamijenjen bogatim glazbenim aranžmanima, no i dalje uz njihove prepoznatljive vokalne igre.

Tekst i glazbu potpisuju Ivana Lulić i Gordana Marković, a osim producenta Tomislava Šuška, autora aranžmana, u stvaranju pjesme „Ona“, sudjelovali su još i Pavle Miholjević i Jura Ferina iz Svadbasa, zaduženi za mastering.

[youtube id=”P7R76OIBDjg”]

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni