MUP
MUP

Jučer, 27. studenoga oko 16.25 sati, u Virovitici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je osobni automobil, naletio na pješakinju. Prometna nesreća se dogodila, kada je 39 – godišnjakinja, upravljala osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka, kolnikom Ulice J.J. Štrosmayera, gdje se dolaskom do pješačkog nije približavala sigurnosnom brzinom, tako da može zaustaviti vozilo pred svakom preprekom, pri čemu je na pješačkom prijelazu prednjim dijelom vozila, udarila u 69 – godišnju pješakinju, koja je od siline udara pala na kolnik.

Pješakinja je zadobila ozljede te prevezena u OB Virovitica gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede. Slijedi kaznena prijava.

Isto tako, jučer oko 15.15 sati u naselju Brezik, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške, a jedna lakše ozljede.

Prometna nesreća se dogodila, kada je 34 – godišnji vozač, upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka od pravca Nove Bukovice, smjerom zapad-istok, gdje je prilikom izlaska iz zavoja ulijevo, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu bankinu, pri čemu je sletio u putni kanal. U prometnoj nesreći, vozač je zadobio lake a dvoje putnika teške tjelesne ozljede. Slijedi adekvatno pismeno.