Autori vodiča „Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji“ osobno uručili vodiče učenicima

Objavljeno:

Vodič „Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji“ koji ove godine ima sedmo, izmijenjeno i dopunjeno izdanje bit će podijeljen učenicima sedmoga razreda svih osnovnih škola u Virovitičko-podravskoj županiji prije odlaska na zimski odmor učenika te studentima prve godine Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici.

Zavod za javno

Slijedom toga, stručnjaci Povjerenstva za suzbijanje bolesti ovisnosti Virovitičko-podravske županije koji su ujedno i autori vodiča (prim. mr. sc. Miroslav dr. Venus, mr. sc. Vesna Šerepac, dipl. ped.i psiholog Siniša Brlas, prof.) u ponedjeljak 21. prosinca 2015. godine osobno su uručili primjerke vodiča učenicima 7b razreda Osnovne škole „Vladimir Nazor“ u Virovitici.

Uobičajena je to praksa kojom autori publikacija kojih je izdavač Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije žele uspostaviti neposrednu komunikaciju s korisnicima kojima su publikacije namijenjene, pa se uvijek kada se publikacije dijele učenicima odabere jedna škola u županiji u kojoj autori osobno na simboličan način obilježe podjelu publikacija.

Vodič „Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji“ u elektronskom je obliku svima dostupan na www.zzjzvpz.hr.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni