Barić: Prošla su vremena kada će Kirin zapošljavati podobne

Objavljeno:

spot_img

Danas je u prostorima gradskog SDP-a održana konferencija za medije na kojoj je SDP-ov kandidat za gradonačelnika Virovitice, Damir Barić, odgovorio na nekoliko insinuacija koje je na jučerašnjoj konferenciji iznio Ivica Kirin.

„SDP-ov i moj slogan je da će Virovitica biti grad svih građana, a ne gradonačelnikov grad. Moje uvjerenje je da moramo osigurati posao svim građanima Virovitice i da moramo osigurati iste šanse za sve. To nije samo slogan već je to naš projekt i naš program koji ću sa svojim timom i ostvarivati.

Prozivanje od strane Ivice Kirina vezano uz temu zapošljavanja u gradu osoba koje nisu iz Virovitice je smiješno, ali ako znamo njihov način rada i razumljivo. U Zavodu za zapošljavanje u Virovitici putem javnog natječaja zaposlena je osoba na temelju natječaja koji je provelo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.

Razumijem negodovanje gospodina Kirina koji je naviknut da se svatko tko se zapošljava u gradu mora nekome obratiti za političko odobrenje i dozvolu da bi dobio posao. To nije moj način, moj stil, a neće ni biti. Zalažem se i zalagat ću se da posao dobiju sposobni, a ne podobni”, naglasio je Damir Barić.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...