Besplatan Internet za sve izlagače i posjetitelje sajma Viroexpo

Objavljeno:

spot_img

Svi izlagači i posjetitelji 18. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013., u vrijeme trajanja sajma, imati će besplatan pristup Internetu. Tvrtka koja je zadužena za izgradnju kompletne bežićne infrastrukture je Pro-ping iz Pitomače. Izlagači i posjetitelji moći će pristupiti bežićnoj WiFi mreži putem svojih prijenosnih računala ili pametnih telefona.

Za 18. Viroexpo do sada pristiglo je oko 140 prijava izlagača, što je u više u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Prijave, koje se mogu pronaći na službenoj Internet stranici sajma, na adresi www.viroexpo.hr, i nadalje se primaju u tvrtki Viroexpo d.o.o. koja je tehnički organizator sajma.

Besplatan Internet za sve izlagače i posjetitelje 18. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013

Podsjetimo, 18. Viroexpo održava se od 18. do 20. siječnja 2013. godine u Virovitici. Pokrovitelji 18. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, uz Vladu Republike Hrvatske kao generalnog pokrovitelja, su Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o..

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni