Besplatan pregled dječjih auto sjedalica

Objavljeno:

U nedjelju, 23. rujna od 10 do 11.30 sati na parkiralištu pokraj Zagrebačke banke u Virovitici, Trg dr. F. Tuđmana, udruga Roda i Policijska uprava virovitičko – podravska organiziraju besplatan pregled dječjih auto sjedalica.
Pregled prvenstveno služi kako bi roditelji mogli provjeriti jesu li pravilno postavili auto sjedalicu u svoje vozilo i smještaju li pravilno svoje dijete u nju, jer pravilno korištenje auto sjedalice uvelike smanjuje rizik teškog stradavanja djeteta u prometnoj nesreći.

Kako bi savjeti o pravilnoj upotrebi auto sjedalica bili što učinkovitiji savjetuju se roditelji koji dolaze na pregled neka po mogućnosti donesu upute proizvođača sjedalice i dovedu svoje dijete.

Osim samog pregleda, kod Rodinih savjetnica za auto sjedalice, roditelji će moći dobiti savjete i informacije o važnosti i pravilnom korištenju auto sjedalica, te odgovore na sva pitanja u vezi propisanog, pravilnog i sigurnog prijevoza djeteta u vozilu.

Na pregled se pozivaju i trudnice sa svojim partnerima kojima treba savjet u odabiru prve auto sjedalice. Pregled će se održati neovisno o vremenskim prilikama.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni