spot_img

Besramni razbojnik ukrao novčanik s 1500 kuna

Objavljeno:

Tijekom proteklog tjedna evidentirano je 10 prometnih nesreća, od kojih su 7 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama, te 3 prometne nesreće s materijalnom štetom. U tim prometnim nesrećama 7 osoba je zadobilo lake tjelesne ozljede. U tri prometne nesreće vozači su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola, od kojih je jedan mladi vozač, uzrokovali su prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, a u istima 3 osobe su zadobile lakše tijelesne ozljede.

Ukupno je utvrđeno 222 prekršaja, od kojih su 46 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja, 44 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 24 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 9 prekršaja isteka važnosti prometne dozvole ili neregistrirana vozila, 4 vozača koji su upravljali vozilima prije stjecanja prava na upravljanje i dr.

Tjedni alkoholni rekorder dolazi iz Suhopolja

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2,92 g/kg je utvrđena kod vozača bicikla starosti 49 godina koji je upravljao biciklom u naselju Suhopolju, petak u 00,20 sati, osim ovoga prekršaja kod istoga su utvrđeni prekršaji da nije imao svjetla na biciklu, nije se kretao što bliže desnom rubu kolnika, te isti kod sebe nije imao osobnu iskaznicu.

Uhićeno je 5 osobe od kojih su 4 zbog upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, među kojima je 1 osoba koja je upravljala i vozilima prije stjecanja prava na upravljanje, te je još u jednom slučaju uhićena osoba zbog upravljanja osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje.

Iz novčanika ukradeno više od 1500 kuna

U petak, 7. kolovoza, u poslijepodnevnim satima u trgovini u Virovitici, dogodila se krađa novca na štetu 39 – godišnjakinje. Provedenim kriminalističkim istraživanjem i obavljenim razgovorom, utvrđeno je da je 39 – godišnjakinja u poslijepodnevnim satima, boravila u trgovini u Virovitici, kada je nepoznati počinitelj iskoristio njezinu nepažnju, te joj iz novčanika koji se nalazio u torbici, otuđio više od 1500 kuna. Zaprimljena je kaznena prijava. Slijedi potraga za počiniteljem.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni