spot_img

Bez sankcija građani predaju nelegalno oružje!

Objavljeno:

Jučer, 19. kolovoza, savjesni građanin sa područja Gradine, obavijestio je policijskog službenika Policijske postaje Virovitica i izrazio želju za predajom nelegalne puške ručne izrade call. 16 MM. Puška je preuzeta i biti će pohranjena u skladište ubojne opreme.

Isto tako, 18. kolovoza, djelatnik Policijske postaje Slatina, van službe, dobio je obavijest od muške osobe sa područja Mikleuša, da je isti u blizini ceste između Mikleuša i Čojluga, pronašao tromblonsku minu. Na mjesto dojave, izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, te utvrdio da se na mjestu pronalaska, nalaze 3 kumulativne mine, koje je odmah i uništio.
Apel prema građanima – vratite nelegalno oružje:

Pozivaju se gađani, koji posjeduju bilo kakvo eksplozivno sredstvo, vatreno oružje ili streljiva, da ga ne odbacuju, već da pozovu najbližu policijsku postaju, gdje će na njihovu kućnu adresu ili mjesto na kojemu se oružje nalazi, doći policijski službenik osposobljen za pirotehnička sredstva, koji će oružje i preuzeti.

Građani koji dragovoljno predaju nelegalno oružje, streljivo i druga minsko eksplozivna sredstva, neće snositi nikakve prekršajne i kaznene sankcije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni