spot_img

Biciklist (45) iz Virovitice napuhao 3,52 ‰, a “Schumacher” divljao sa 142km/h gdje je ograničenje 50

Objavljeno:

Tijekom proteklog tjedna na prometnicama na području PU virovitičko-podravske dogodilo se 6 prometnih nesreća, od kojih su 3 prometne sa ozlijeđenim osobama u kojima su 3 osobe zadobile LTO, te 3 prometne nesreće s materijalnom štetom. U jednoj prometnoj nesreći vozač je bio pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest), dok su u tri prometne nesreće počinitelji napustili mjesto događaja te su naknadno pronađeni.

Mup
Ilustracija

Ukupno je utvrđeno 355 prekršaja, od čega je 26 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, 157 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 47 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 22 prekršaja korištenja mobitela za vrijeme vožnje, 2 prekršaja ne korištenja kacige, 5 prekršaja upravljanja prije stjecanja, 23 ostalih prekršaja biciklista, i dr.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 3,52g/kg je utvrđena u četvrtak u Virovitici, kod vozača bicikla starosti 45 godina.
Najveća brzina od 142 km/h (ograničenje 50 km/h) utvrđena je u četvrtak u Virovitici kod vozača osobnog automobila, prekršaj utvrđen stacionarnim slikačem a vlasniku vozila slijedi obavijest o počinjenom prekršaju i zahtjev za dostavi podataka o počinitelju prekršaja.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni