Bivšeg dečka optužila za prijetnje smrću, a onda su se pojavili vrući SMS-ovi koji su zaprepastili sve

Objavljeno:

spot_img

Pravi je pakao proživio Denis (28) iz okolice Virovitice nakon što je prekinuo ljubavnu vezu s djevojkom Renatom (26), koja ga je nakon prekida prijavila za prijetnje smrću, piše Podravski.hr.

Policija ga je bila uhitila, oduzela mu plinski pištolj, a tužitelji su nakon istrage protiv njega podignuli optužnicu. Cijeli je postupak ovih dana riješen pravomoćnom presudom Županijskog suda koji je potvrdio odluku Općinskog suda i zaključio kako je Denis – nevin.

Vruća priča o prekinutoj ljubavi imala je i elemente filmskih obrata, a neki detalji procurili su tijekom suđenja i izvođenja dokaza. Uglavnom, Renata je Denisa potkraj lipnja 2016. godine odlučila prijaviti za uznemiravanje i prijetnje smrću. No, nije znala precizno objasniti zašto je čekala više od mjesec dana s obzirom da su se najgore prijetnje, kako je navela, dogodile početkom svibnja.

– Prekinuli smo negdje potkraj travnja, a dečko me nakon toga uznemiravao SMS-ovima i svašta mi pisao. Kad sam par tjedana nakon toga došla k njemu da mi vrati CD-e s mojim fotografijama, rekao je da će ubiti i mene i sebe. Uplašila sam se za vlastiti život – svjedočila je Renata na suđenju.

Njezin iskaz, međutim, nikako ne odgovara onome što su rekli Denis i svjedok Željko, a njihovoj priči sud je nakon toga u cijelosti povjerovao.

– Negdje tijekom svibnja Denis me pitao poznajem li nekog tko bi kupio mobitel njegove bivše djevojke. Nakon što sam mu odgovorio potvrdno, preda mnom je nazvao bivšu curu i rekao da donese mobitel jer ima kupca za njega. Prodali smo ga, a novce sam predao Denisu – svjedočio je Željko.

Priča s tim mobitelom posebno je interesantna. Denis ga je, naime, preuzeo od bivše i odnio Željku da ga proda svojoj prijateljici. Pravi je šok uslijedio kad je Željko uključio mobitel kako bi obrisao sve podatke prije prodaje.

– Denisova bivša, izgleda, nije ništa brisala. Ostale su i ‘vruće’ SMS poruke koje je Renata razmjenjivala s drugim muškarcem, i to u vrijeme dok je bila u vezi s Denisom. Bilo je jasno da ga je cijelo vrijeme varala. Denis je bio vidno šokiran – ispričao je Željko.

Prema izlistima bankovnih računa, vidljivo je kako je Denis početkom lipnja u više navrata Renati na njezin tekući račun isplatio ukupno 2100 kuna, za koliko je mobitel prodan. Materijalni dokazi i neuvjerljiv iskaz Renate bili su dovoljni da sud na koncu pravomoćno oslobodi Denisa zbog sumnji u prijetnje smrću.

Ipak, pune dvije godine dečko je proživljavao pravi pravosudni pakao garniran spoznajom da ga je njegova bivša draga cijelo vrijeme varala s drugim muškarcem. Nije poznato hoće li nakon svega protiv nje podnijeti kaznenu prijavu jer ga je lažno optužila za prijetnje smrću. (Jutarnji.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...

Odgođen Viroexpo 2022.

Jubilarno 25. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede...