spot_img

Blagdanske čestitke Đakića, Tolušića, Češeka i Petin

Objavljeno:

Božićna i novogodišnja čestitka Josipa Đakića

Josip Đakić, saborski zastupnik i predsjednik Hvidre Republike Hrvatske, uputio je čestitku svim žiteljima Virovitičko-podravske županije u povodu blagdana Božića i Nove godine:

“Svim žiteljima Virovitičko-podravske županije, koji s radošću dočekuju i ovaj Božić, želim puno mira, radosti i Božje ljubavi, te sretnu i uspješnu 2015. godinu”

Božićno-novogodišnja čestitka župana Virovitičko-podravske županije Tomislava Tolušića

Tomislav Tolušić, župan Virovitičko-podravske županije, uputio je čestitku svim žiteljima Virovitičko-podravske županije u povodu blagdana Božića i Nove godine:

Dragi žitelji Virovitičko-podravske županije,
Božić je najradosniji kršćanski blagdan koji se vjekovima u hrvatskom narodu proslavlja u krugu obitelji, sa svojim najbližim, a njegove blagodati dijele sa svim ljudima dobre volje. Neka nam Rođenje Gospodinovo donese obilje Božjeg blagoslova, mir i ljubav u srce svakog čovjeka da jedan drugom budu radosna svjetlost i utjeha. Uz ove poruke mira, ljubavi i dostojanstva, svim žiteljima Virovitičko-podravske županije želim čestit, blagoslovljen i radostan Božić te uspješnu novu 2015. godinu.

Čestitka predsjednice Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije Ane-Marije Petin

Povodom nadolazećih blagdana predsjednica Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije Ana-Marija Petin uputila je sljedeću čestitku:

Poštovani žitelji Virovitičko-podravske županije, u povodu predstojećih božićno-novogodišnjih blagdana, svima vama upućujem iskrene čestitke sa željom da svjetlo Božića, dane koje su pred nama, ispuni vjerom i nadom, obiteljskom srećom i osobnim zadovoljstvom. Neka nam rođenje Kristovo donese obilje Božjeg blagoslova, mira, ljubavi i osobne sreće, a našoj Domovini podari blagostanje i sretnije dane u 2015. godini.
Svim ljudima dobre volje neka je čestit i blagoslovljen Božić i sretna nova 2015. godina.

Čestitka Igora Češeka

Pred nama je najljepši kršćanski blagdan. Blagdan čija se sveta poruka ogleda u slavlju radosne vijesti, u skromnome veselju, u pomirenju i obiteljskom okupljanju.

Božić je dan kada iskazujemo ljubav prema bližnjima, iskrenu brigu za potrebite i solidarnost prema slabijima.

To je dan kada smo ispunjeni veseljem, toplinom i nadom u bolje sutra. Neka svjetlo Božića osvijetli sva srca i podari nam radost zajedničkog života, mira, sreće i blagostanja.

Svaki trenutak našeg života može postati blagoslov za ljude oko nas, za poboljšanje naših odnosa, za poboljšanje svijeta. Ako vjerujemo da je Bog postao čovjek i da je živ među nama, tada najmanje što možemo učiniti je da se izmirimo jedni s drugima, kako bismo ohrabreni Božićem i toplinom svojih obitelji pronašli u sebi vjeru i snagu za dane koji su pred nama, da ih zajedničkom dobrom voljom i razumijevanjem učinimo što boljima i sretnijima.

Istina, ponekad se treba zapitati ima li budućnost prednost pred sadašnjošću, ali bez sutrašnjih nadanja, bez želje za promjenom naš zemaljski život ne bi imao smisla, ne bi imao cilj. Upravo ta nadanja nužno moraju dovesti do preobrazbe našeg društva, do stvaranja pozitivnog ozračja u svim društvenim odnosima kako bismo nadvladali trenutne probleme s kojima se svatko od nas susreće.

Neka nam ovaj Božić bude prekretnica i neka nas svjetlo djetešca u jaslama usmjeri ka boljem životu.
Životu bez strahovanja, životu dostojnom čovjeka.

S tim mislima, u svoje osobno i u ime HDSSB-a želim vam čestit Božić i božićne blagdane te sretnu i uspješnu Novu 2015. godinu.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni