Bloudek 10. junior svijeta na 800m!

Objavljeno:

spot_img

Za Hrvatsku je završilo Svjetsko juniorsko prvenstvo u Tampereu i Finskoj, a posljednji predstavnici nakon finalnog nastupa i 13. mjesta Filipa Mrčića jutros na visu, bili su Marino Bloudek i Sven Cepuš u polufinalu 800m.

Marino Bloudek (desno), atletskiklubagram.hr

Plufinalnu utrku, u drugoj skupini, imao je Marino Bloudek, sve će vam reći podatak u kojem je pobjednik išao 1:46,81! Marino je držao ritam praktički do ulaska u ciljnu ravninu, ali čak i kada su se drugi malo odmakli nije posustajao te u toj završnici stigao u cilj s novim najboljim ovosezonskim rezultatom od 1:48,20 što je za samo 10 stotinki slabije od osbnog rekorda.

Zaista je to bila super brza utrka i koliko neki nisu uspjeli pratiti ritam dovoljno govori vrijeme posljednjeplasiranog od 1:57…

U svojoj skupini je zauzeo 6. mjesto, a sveukupno završava ovo natjecanje u TOP10 trkača svijeta kao upravo 10. u ovoj disciplini.

Hrvatska nikada nije imala ovako dobra trkača na istom natjecanju i još u istoj disciplini te trebamo biti ponosni na njih što ih imamo ovako kvalitetne jer u svjetskoj eliti nema mjesta za svakog, što u njihovom slučaju nije tako.

Marino Bloudek, inače član zagrebačkog Agram atletskog kluba nije se uspio plasirati u finale Svjetskog atletskog prvenstva u finskom Tampereu u utrci na 800 metara.
(atletskiklubagram.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...