spot_img

Božićna i novogodišnja čestitka gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina i župana Igora Androvića

Objavljeno:

Gradonačelnik Ivica Kirin uputio je čestitku svim stanovnicima grada Virovitice povodom Božića i Nove godine:

– Drage moje Virovitičanke i Virovitičani, neka ovi blagdani vama i vašim obiteljima donesu obilje nade, smijeha i topline oko srca. Ovo je vrijeme prilika da sa svojim bližnjima ojačamo zajedništvo, a nastojmo neka ono potraje i cijelu nadolazeću godinu. Neka vam je sretan i blagoslovljen Božić te sretna i zdrava 2023. godina!

Virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, uputio je čestitku svim žiteljima Virovitičko-podravske županije, a povodom blagdana Božića i Nove godine:

  • Iza nas je još jedna izazovna godina koja nam je pokazala da su upravo obiteljske vrijednosti temelj našega društva, ali i dokaz kako zajedno, dajući sve od sebe možemo puno više. I u godini pred nama spremni smo ponosno i ponizno raditi na dobrobit svih stanovnika Virovitičko-podravske županije, jer naša obveza i dužnost je služiti i biti na usluzi svima vama. Želim vam da u ovom duhu zajedništva koji vlada u vrijeme Božića, pronađete vjeru i snagu za dane i godinu novu koja je pred nama, te da uz  toleranciju prema svima, učinimo život u našoj županiji boljim i sretnijim za sve naše žitelje. Uz čuvanje naše baštine, uz poruke mira, ljubavi, dostojanstva, mudrosti i razboritosti, svim žiteljima Virovitičko-podravske županije, svim vjernicima, kao i svim ljudima dobre volje, od srca želim puno zdravlja, obilje radosti, mira, te blagoslovljen i radostan Božić te uspješnu 2023. godinu. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)
Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni