1

Oko 8.30 sati još uvijek nepoznata muška osoba obučena u gardijsku odoru na ulazu u Vodice na kružnom toku raznijela se ručnom bombom.

Iako policijski očevid traje i još se utvrđuju okolnosti stradavanja nepoznatog muškarca, neslužbeno doznajemo da je riječ o bivšem hrvatskom branitelju Željku K. iz Virovitice koji se ubio aktiviravši eksplozivnu napravu – saznaje online izdanje Jutarnjeg lista.

Tijelo stradalog sasvim slučajno je uočio jedan od prolaznika na biciklu koji je zgrožen prizorom želio ostati anoniman.

– Stao sam i čekao da prođu ostala vozila i tada sam ispod stupa na sredini glavnog kružnog toka ugleda hrpu tkanenog maskirnog materijala i pomislio sam da je netko stopirajući za Knin ili Čavoglave isto u žurbi ostavio. Prišao sam bliže i šokiran ugledao totalno krvavo i neprepoznatljivo tijelo, nakon čega sam odmah pozvao policiju.

Visok stupanj neprepoznatljivosti smrtno stradale osobe prouzročen je najvjerojatnije eksplozijom ručne bombe koju je stradali po svemu sudeći aktivirao čvrsto je zagrlivši.

Da tragedija bude veća, neslužbeno curi informacija kako je u krugu od 200 metara pronađeno još jedno mrtvo tijelo, no to još nije potvrđeno.

Očevid je u tijeku. (Jutarnji.hr)