Branitelj iz Virovitice, odjeven u gardijsku odoru, raznio se ručnom bombom

Objavljeno:

spot_img

1

Oko 8.30 sati još uvijek nepoznata muška osoba obučena u gardijsku odoru na ulazu u Vodice na kružnom toku raznijela se ručnom bombom.

Iako policijski očevid traje i još se utvrđuju okolnosti stradavanja nepoznatog muškarca, neslužbeno doznajemo da je riječ o bivšem hrvatskom branitelju Željku K. iz Virovitice koji se ubio aktiviravši eksplozivnu napravu – saznaje online izdanje Jutarnjeg lista.

Tijelo stradalog sasvim slučajno je uočio jedan od prolaznika na biciklu koji je zgrožen prizorom želio ostati anoniman.

– Stao sam i čekao da prođu ostala vozila i tada sam ispod stupa na sredini glavnog kružnog toka ugleda hrpu tkanenog maskirnog materijala i pomislio sam da je netko stopirajući za Knin ili Čavoglave isto u žurbi ostavio. Prišao sam bliže i šokiran ugledao totalno krvavo i neprepoznatljivo tijelo, nakon čega sam odmah pozvao policiju.

Visok stupanj neprepoznatljivosti smrtno stradale osobe prouzročen je najvjerojatnije eksplozijom ručne bombe koju je stradali po svemu sudeći aktivirao čvrsto je zagrlivši.

Da tragedija bude veća, neslužbeno curi informacija kako je u krugu od 200 metara pronađeno još jedno mrtvo tijelo, no to još nije potvrđeno.

Očevid je u tijeku. (Jutarnji.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...