Bušetina će do početka školske godine 2016./2017. dobiti novu školu

Objavljeno:

spot_img

Početkom rujna prošle godine započela je izgradnja Područne škole Bušetina. Ovom investicijom Virovitičko-podravska županija nastavila je s ulaganjem u obrazovanje i brigom za njene najmlađe stanovnike.

Nova škola gradi se na mjestu stare, a radovi napreduju prema planu. Na zgradi su dovršeni unutarnji zidovi i postaljen krov. Na redu su radovi na unutarnjim instalacijama i stolariji…

Bušetina

Nova školska zgrada će sadržavati 4 učionice i informatičku učionicu, mini dvoranu od cca 50m2, veliku blagovaonicu te prostor za više namjena (hol) u sklopu kojega će biti i muzej, a cijela investicija vrijedna je 5 milijuna kuna.
– Mališani PŠ Bušetina će nagodinu dobiti najmoderniju i najopremljeniju školu u Virovitičko-podravskoj županiji. Izuzetne napore smo uložili ne samo kako bismo podigli standard obrazovanja, već i kvalitetu smještaja i prehrane, osobito za djecu koja dolaze iz udaljenijih mjesta. Jedna smo od županija koja najviše ulaže u školstvo, na što smo vrlo ponosni, jer edukacija i razvoj budućih generacija je naša najveća odgovornost. – rekao je župan virovitičko-podravski Tomislav Tolušić.

Iako jedna od najmanjih županija u Hrvatskoj, Virovitičko-podravska županija je jedna od rijetkih koja kontinuirano ulaže u škole i sustav obrazovanja. U posljednjih pet godina na području županije u školstvo je uloženo oko 150 milijuna kuna. Podsjetimo, izgrađeno je 27 područnih škola, dvije srednje, jedna visoka škola, pet školskih dvorana te studentski restoran.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...