Cammeo
Cammeo

Isprobaj najbolji taksi potpuno besplatno!

Najbolji hrvatski taksi po ocijeni korisnika – Cammeo – stiže u Viroviticu. Od ovog utorka Viroviticom će voziti pretpoznatljivi bijeli automobili sa zelenim logom Cammea.

Cammeo
Cammeo

Cammeo daruje besplatne vožnje – svima

Prva tri dana Cammeo će Viroviticom voziti u potpunosti – besplatno, bez obzira jeste li ga naručili telefonom, moblnom aplikacijom ili ga zaustavili na cesti.

“Cammeo je omiljeni taksi korisnika diljem Hrvatske – naši vozači su uniformirani i iznimno obučeni, automobili su uvijek uredni, sigurni i novi, a usluga je na svjetskoj razini. Želimo da svi u Virovitici u naša prva tri dana probaju Cammeo – i zato ćemo sve korisnike voziti u potpunosti besplatno”, rekao je povodom početka rada Srećko Huđ, direktor Cammea za Sjevernu Hrvatsku.

Dakle: utorak, srijedu i četvrtak – sve gradske vožnje su na račun Cammea!

Cammeo se može naručiti i aplikacijom za mobitel!

Cammeo možete naručiti pozivom na 033 313 300 ili putem mobilne aplikacije.

Jedna od najmodernijih aplikacija za naručivanje na tržištu, Cammeo app, dostupna je za korisnike iPhone i Android uređaja. Aplikacijom se Cammeo može naručiti u potpunosti besplatno, a dostupne su i razne mogućnosti koje će omogućiti još povoljniju vožnju.

Od petka kada počne s naplatom usluge, Viroviticom će Cammeo voziti po posebnim promotivnim cijenama – start s uključena dva kilometra iznosi 10 kuna, a svaki sljedeći kilometar po 4 kune. Dakle, gradska vožnja od 3 kilometra Virovitičane će koštati samo 14 kuna!