Čestitke gradonačelnika Kirina i župana Androvića povodom Dana grada i blagdana sv. Roka

Objavljeno:

U povodu Dana grada Virovitice i blagdana svetog Roka, zaštitnika grada, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin uputio je čestitku svim Virovitičankama i Virovitičanima:

Virovitica u proteklih desetak godina, od ulaska Hrvatske u Europsku uniju, zahvaljujući prilikama koje se nisu propuštale, doživljava svoj procvat. Važnost projekata za dobrobit svih stanovnika grada, najbolje potvrđuju i vrijedna priznanja te je tako naš grad već drugu godinu za redom prvak EU fondova u Republici Hrvatskoj. Ipak, ono što me najviše od svega raduje je to da je Virovitica danas grad koji nudi sadržaje za sve generacije, grad koji živi „punim plućima“.
Svim sugrađankama i sugrađanima čestitam Dan grada i neka nas sve skupa i dalje čuva i pazi zaštitnik našeg grada sveti Rok.

Vaš gradonačelnik Ivica Kirin

Župan Igor Andrović u povodu Rokova uputio čestitku svim građanima grada Virovitice

U povodu blagdana svetog Roka zaštitnika grada Virovitice, župan Virovitičko-podravske županije, Igor Andrović, uputio je čestitku svim Virovitičankama i Virovitičanima za Rokovo – Dan grada Virovitice:

Igor Andrović
Igor Andrović
  • Virovitica je kroz povijest oduvijek imala važnu ulogu. Upravo je ovdje 1242. godine, Bela IV. tadašnjem Gradecu, današnjem Zagrebu dodijelio Zlatnu bulu i status slobodnog kraljevskog grada. Virovitica je ponosan hrvatski grad jer ovdje je započeo Domovinski rat za slobodnu i samostalnu Hrvatsku. Upravo su Virovitičani u vrijeme Domovinskog rata, među prvima bili na braniku jedine nam Domovine. Virovitica je danas centar Virovitičko-podravske županije, gospodarsko središte i pokretač ovoga kraja na spoju Slavonije i Podravine. Svim Virovitičankama i Virovitičanima, svima onima koji ovaj grad i svetog Roka nose u srcu, sa željama za radošću i uspjehom u životu, čestitam Dan Grada Virovitice i zaštitnika svetog Roka. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)
Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...

Virovitičku županiju napustilo 17% stanovništva!

Broj stanovnika Hrvatske smanjio se 2021. u odnosu na...