Župan Virovitičko-podravske županije, Tomislav Tolušić, uputio je čestitke s najboljim željama, učenicima, učiteljima, profesorima i roditeljima uoči početka nove školske godine:

Tomislav Tolušić
Tomislav Tolušić

“Drage učenice i učenici, posebno oni koji ćete po prvi put koračati prema školi, ispraćeni brižnim očima vaših roditelja, želim sretan početak nove školske godine. Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici te profesorice i profesori, vama koji učenicima širite vidike i koji će uz vas odrasti u ljude novog vremena, također, čestitam početak nove školske godine. Ova županija uvijek će brinuti za svoju djecu, za bolje uvjete obrazovanja. Tako će i na početku ove školske godine biti otvoreno čak pet novih područnih škola, a tijekom jeseni još dvije.

Još jednom, draga djeco, želim vam mnogo uspjeha u vašem školovanju, a vašim učiteljima i roditeljima koji su vaš putokaz kroz život želim puno strpljenja i rada te razumijevanja za vas i vaš odgoj. Posebno želim obratiti pozornost vozačima na naše najmlađe sudionike u prometu te ih upozoriti na dodatan oprez, pogotovo u blizini škola.”