Čestitka

Čestitka saborskog zastupnika Josipa Đakića povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Saborski zastupnik, predsjednik HVIDR-e RH, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Virovitičko-podravske županije, Josip Đakić, povodom Dan pobjede i domovinske za

hvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, a u sjećanje na 21 godišnjicu Oluje, uputio je čestitku sljedećeg sadržaja:

Đakić
“Ovih se dana sjećamo veličanstvene i pobjedonosne Vojno redarstvene akcije Oluja, kada je hrvatski vojnik pokazao spremnost i hrabrost osloboditi svoju Domovinu od velikosrpskog agresora. To su i dani kada se s ponosom i čašću sjećamo svih onih, koji su poginuli za jedinu nam Hrvatsku. Njima, koji snuju snovima pravednika, neizmjerno hvala, jer oni su svojim životima osigurali budućnost naše Domovine i to nikada ne smijemo zaboraviti. Svim žiteljima Virovitičko-podravske županije, posebno hrvatskim braniteljima, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja”.

Čestitka obnašateljice dužnosti župana Sanje Bošnjak u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Sanja Bošnjak

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije, Sanja Bošnjak, uputila je sljedeću čestitku:

„Danas se s ponosom prisjećamo trenutaka kada su hrvatski vojnici pobjedonosno ušli u Knin. Ovo su dani ponosa, kada se s osobitim poštovanjem sjećamo veličanstvene pobjede hrvatskog naroda u Vojno redarstvenoj operaciji Oluja. Dan je to i kada se s tugom sjećamo naših očeva, supruga, prijatelja, njih koji su za slobodnu Hrvatsku, svoje živote položili na oltar Domovine.

Klanjamo se našim poginulim vitezovim, zahvalni smo svim našim braniteljima, jer oni su stvarali suverenu i samostalnu Republiku Hrvatsku koja je danas ravnopravna članica Europske unije.

Svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije, u ime županije i svoje osobno, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja“.

Čestitka gradonačelnika Ivice Kirina povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

foto: Matej Sudar
foto: Matej Sudar

Dan 5. kolovoz ostat će zlatnim slovima upisan u našu povijest kao dan prisjećanja na legitimnu oslobodilačku akciju hrvatske vojske „Oluja“ te vam upućujem iskrene čestitke povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Svim hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja koji su svoje živote položili na oltar domovine u svoje osobno ime i ime zaposlenika Grada Virovitice izražavam svoju duboku i vječnu zahvalnost.