spot_img

Čestitke u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Objavljeno:

Čestitka virovitičko-podravskog župana Tomislava Tolušića u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, župan Virovitičko-podravske županije, Tomislav Tolušić, uputio je sljedeću čestitku:

“Danas se s osobitim poštovanjem i ponosom sjećamo veličanstvene pobjede hrvatskog naroda u vojno redarstvenoj operaciji Oluja kojom je pod suverenitet hrvatske države vraćen velik dio njenog teritorija okupiranog od strane velikosrpskog agresora i jugoslavenske narodne armije. Sa neizmjernom zahvalnošću prisjećamo se svih hrvatskih branitelja, posebno onih koji su položili svoje živote u stvaranju suverene i samostalne Republike Hrvatske.
Zahvaljujući njima, njihovoj hrabrosti i odvažnosti, ovaj najslavniji dan novije hrvatske povijesti proslavljamo u miru, u slobodnoj i demokratskoj Republici Hrvatskoj koja je danas članica Europske unije gdje zauzima svoje mjesto u ravnopravnoj zajednici država i naroda. Svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije, u ime županije i svoje osobno, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja“.

Čestitka saborskog zastupnika Josipa Đakića povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Saborski zastupnik, predsjednik HVIDR-e RH, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Virovitičko-podravske županije, Josip Đakić, povodom Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, uputio je čestitku sljedećeg sadržaja:

“Ovih se dana sjećamo veličanstvene i pobjedonosne vojno redarstvene akcije Oluja, kada je hrvatski vojnik pokazao spremnost i hrabrost osloboditi svoju Domovinu od velikosrpskog agresora. To su i dani kada se s ponosom i čašću sjećamo svih onih, koji su poginuli za jedinu nam Hrvatsku. Njima, koji snuju snovima pravednika, neizmjerno hvala, jer oni su svojim životima osigurali budućnost naše Domovine i to nikada ne smijemo zaboraviti. Svim žiteljima Virovitičko-podravske županije, posebno hrvatskim braniteljima, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja”.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni